top of page
palatul culturii.png

PLOIEȘTI - DIN DRAGOSTE PENTRU UN ORAȘ PLIN DE VIAȚĂ ȘI DE ISTORIE

(partea a II-a)

        Vă invităm la o plimbare prin urbea lui Nenea Iancu și împreună să descoperim lucruri

neștiute despre minunatele simboluri care creează frumusețea unui oraș despre care credem că știm totul și care ne surprinde la fiecare pas. Acest film ți-l dedicăm ție, privitorule, din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie – PLOIEȘTI!

        Filmarea, procesarea și montajul: Mihai Asofie.

        Voice Over: Răzvan Encuna – actor al Teatrului Studențesc „Moft”.

        Scenariul: Manuela – Dana Rusu.

        Coordonator proiect: Gheorghe Costea.

       Mulțumim pentru sprijinul acordat Consiliului Județean Prahova, Muzeului Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu Quintus”, Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova și Bibliotecii Județene „Nicolae Iorga” Prahova! 

       Vizionare plăcută!

      

muzeul de arat.png
miss.jpg

Concursul Național „MISS UNIVERSITAS 2020”

       

      

         Cea de-a XXX-a ediție a Concursul Național „MISS UNIVERSITAS”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și organizat exclusiv online de Casa de Cultură a Studenților Ploiești în data de 17 decembrie 2020, a reunit cele mai frumoase reprezentante ale centrelor universitare Brașov, Cluj – Napoca, Sibiu și Ploiești.

Mulțumim pentru sprijinul acordat partenerilor evenimentului: Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești!

            Mulțumim pentru participare: Alexandra Stroe, Andreea Elena Borș și Diana Catrangiu (C.C.S. Brașov), Andreea – Diana Țicală (C.C.S. Cluj – Napoca), Alexandra Cînduleț, Andreea Crețu și Alina Blezu (C.C.S. Sibiu), Bianca Grigore, Georgiana Fircă și Mălina Andreea Jungheatu (C.C.S. Ploiești)!

          Adresăm calde mulțumiri pentru promovarea proiectului partenerilor noștri media: Prahova – News.ro, InfoPloieștiCity, Ziarul Prahova și Observatorul Prahovean!

          De asemenea, mulțumim juriului de specialitate format din domnul Robert Zahariuc – Doctorand la Universitatea Națională de Arte din București – domeniul Arte Vizuale, Trainer de modelling şi profesor – coregraf –  Președintele juriului, domnul Ovidiu Pascal – Scenograf la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și domnul Alexandru Iordache – reprezentant al Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești și Mister Universitas 2020”!

Mulțumim carismaticei prezentatoare a evenimentului: Miruna Cristescu!

         Adresăm felicitări întregii echipe a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, o echipă mică, dar inimoasă, care, cu dăruire și pasiune, realizează evenimente deosebite pentru studenții din campusul Universității Petrol – Gaze din Ploiești!

        Mulțumim, de asemenea, publicului nostru drag, care ne-a urmărit cu un interes deosebit și sperăm că v-am oferit momente de neuitat!

      

VEZI Concursul Național „MISS UNIVERSITAS 2020” AICI

       

      

miss.jpg
lost.png

Filmul de scurtmetraj „LOST” prezentat de C.C.S. PLOIEȘTI a câștigat LOCUL 1 la Competiția de scurtmetraje „SCURT/2”

    Mulțumim pentru invitație și felicitări organizatorilor - Casa de Cultură a Studenților Craiova!

    Felicitări realizatorilor - Echipa „IRIS” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești!

    Scenariul și regia artistică: ALEX IORDACHE.

    Distribuția: ALEX IORDACHE, BOGDAN ENCUNĂ, CĂTĂLINA NĂDEJDE și EDUARD MUSTĂȚEA.

    Filmare, procesare și montaj: MIHAI ASOFIE.

      

lost.png
dace.jpg

Concursul Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US” ,

a XV-a ediție

          Cea de-a XV-a ediție a Concursul Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și organizat exclusiv online de Casa de Cultură a Studenților Ploiești în perioada 19 – 27 noiembrie 2020, a reunit cei mai talentați dansatori din centrele universitare Brașov, Cluj – Napoca, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu și Ploiești.

          Mulțumim pentru sprijinul acordat partenerilor evenimentului: Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești!

          Mulțumim tuturor acelora care v-ați implicat în realizarea festivalului: concurenți, coregrafi și coordonatori ai formațiilor de dans!

         Mulțumim pentru participare: „ONE DREAM” - Casa de Cultură a Studenților Brașov, „JUMP IN” - Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj – Napoca, „FREAKS CREW” - Casa de Cultură a Studenților Craiova, „HOMETOWN DANCE” și „THE SKY” – Casa de Cultură a Studenților Iași, „STARFIX” – Casa de Cultură a Studenților Pitești, „M & M” - Casa de Cultură a Studenților Sibiu, „ATLANTIS” și „HAPPY DANCE” – Casa de Cultură a Studenților Ploiești și le adresăm felicitări pentru modul profesionist în care s-au prezentat în cadrul evenimentului!

         Adresăm calde mulțumiri pentru promovarea proiectului partenerilor noștri media: Prahova – News.ro și InfoPloieștiCity!

         De asemenea, mulțumim juriului de specialitate format din domnul ROBERT ZAHARIUC – Profesor coregraf - absolvent al U.N.A.T.C. București - Facultatea de Coregrafie, master în Arta Spectacolului Coregrafic al U.N.A.T.C. București, doctorand în Arte Vizuale la UNARTE București, membru plin al Uniunii Naționale a Artei Coregrafice din România – Președintele juriului; domnul RĂZVAN HANGANU - Prim balerin al Teatrului „TOMA CARAGIU” din Ploiești, absolvent al Liceului de coregrafie „Floria Capsali” București și al Universității „Gheorghe Cristea” - Artele Spectacolului - secția regie și coregrafie și domnul OVIDIU PASCAL - Scenograf la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești.

        Mulțumim celor doi carismatici prezentatori ai evenimentului: Miruna Cristescu și Alexandru Iordache!

        Adresăm felicitări întregii echipe a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, o echipă mică, dar inimoasă, care, cu dăruire și pasiune, realizează evenimente deosebite pentru studenții din campusul Universității Petrol – Gaze din Ploiești!

         Mulțumim, de asemenea, publicului nostru drag, care ne-a urmărit cu un interes deosebit și cu a cărui contribuție am putut desemna câștigătorul Premiului de Popularitate și sperăm că v-am oferit momente de neuitat!

dace.jpg
teatru-shutter.jpg

GALELE TEATRULUI STUDENȚESC

„SERI ÎN LUMEA THALIEI”, EDIȚIA a XVI-a

          Cea de-a XVI-a ediție a Galelor Teatrului Studențesc „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și organizat exclusiv online de Casa de Cultură a Studenților Ploiești în perioada 21 – 30 octombrie 2020, a reunit cei mai talentați actori din centrele universitare Cluj – Napoca, Galați, Sibiu, Suceava și Ploiești.

          Mulțumim pentru sprijinul acordat partenerilor evenimentului: Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești!

          Adresăm calde mulțumiri pentru promovarea proiectului partenerilor noștri media: Prahova – News.ro, Max Media, Prahova Business, InfoPloieștiCity, Observatorul Prahovean, Reușita, NoutățiRomânia.ro și QWER.ro.

          Mulțumim tuturor acelora care v-ați implicat în realizarea spectacolelor prezentate în festival: concurenți, regizori și coordonatori ai formațiilor de teatru!

          Mulțumim pentru participare Teatrului Liber „IMAGO” (Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj - Napoca), Facultății de Arte a Universității „DUNĂREA DE JOS” din Galați (Casa de Cultură a Studenților Galați), Companiei de Teatru – Dans „MICROBIS” (Casa de Cultură a Studenților Sibiu), Teatrului Studențesc „FABULINUS” (Casa de Cultură a Studenților Suceava) și Teatrului Studențesc „MOFT” (Casa de Cultură a Studenților Ploiești) și le adresăm felicitări pentru modul profesionist în care s-au prezentat în cadrul evenimentului!

          De asemenea, mulțumim juriului de specialitate format din domnul Florin Caracala Dumitrescu - regizor și actor, Doctor în Antropologie Teatrală și asistent universitar la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași – Președintele juriului; doamna Gabriela Șoltuz - actriță; domnul Dragoș Panait - actor și domnul Ovidiu Pascal - scenograf la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești!

         Mulțumim celor doi prezentatori ai evenimentului: Răzvan Encuna și Alexandru Iordache!

         Adresăm felicitări întregii echipe a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, o echipă mică, dar inimoasă, care, cu dăruire și pasiune, realizează evenimente deosebite pentru studenții din campusul Universității Petrol – Gaze din Ploiești!

         Mulțumim, de asemenea, publicului nostru drag, care ne-a urmărit cu un interes deosebit și cu a cărui contribuție am putut desemna câștigătorul Premiului de Popularitate! Sperăm că v-am oferit momente de neuitat!

Spectacole prezentate în cadrul GALELOR TEATRULUI STUDENȚESC ,,SERI ÎN LUMEA THALIEI”, ed. a XVI-a

      „ALMOST, MAINE”, spectacol prezentat de studenții Facultății de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, reprezentând Casa de Cultură a Studenților Galați

       „DAMNATUL” – Compania de Teatru – Dans „MICROBIS” a Casei de Cultură a Studenților Sibiu

       „FETIȚA CU CHIBRITURI”, prezentat de Compania de Teatru – Dans „MICROBIS” a Casei de Cultură a Studenților Sibiu

       „MORA”, în interpretarea actorilor Teatrului Liber „IMAGO” al Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj – Napoca

       ,,BABA OARBA”, prezentat de Teatrul Studențesc „FABULINUS” al Casei de Cultură a Studenților din Suceava

        One Woman Show-ul „MY DARLING ELIZA” – Teatrul Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

teatru-shutter.jpg

             

                 

VEZI „EVERYBODY DANCE WITH US”, EDIȚIA a XV-a AICI


Din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie – PLOIEȘTI!

       Vă invităm la o plimbare prin urbea lui Nenea Iancu și împreună să descoperim lucruri neștiute despre minunatele simboluri care creează frumusețea unui oraș despre care credem că știm totul și care ne surprinde la fiecare pas. Acest film ți-l dedicăm ție, privitorule, din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie – PLOIEȘTI!

         Filmarea, procesarea și montajul au fost realizate de Mihai Asofie, cu sprijinul „M&M STUDIO ART”.
Voice Over: Răzvan Encuna – actor al Teatrului Studențesc „Moft”. 
Vizionare plăcută!

PLOIESTI.jpg

             

                

VEZI „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, EDIȚA a XVI-a AICI


BEGRAUNDE.jpg

             

                  „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”- ediția a II-a

      Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului,

a organizat în perioada 22 - 30 iunie 2020 cea de-a doua ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Tineri „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”. Evenimentul s-a derulat exclusiv online

și a fost transmis pe pagina de Facebook a C.C.S. Ploiești.

104171392_2993931607359974_1913224350789

             

                  VEZI „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”- ediția a II-a AICI

 

BEGRAUNDE.jpg
Cortina-de-Teatro-1024x682.jpg

91290003_2814059995347137_44762557610301

             

                LIVING ROOM FESTIVAL „S.O.S. ... SPERANȚA!”

        Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului,

    a organizat în perioada 15 - 30 aprilie 2020 LIVING ROOM FESTIVAL „S.O.S. ... SPERANȚA!”

Evenimentul s-a derulat exclusiv online și a fost transmis pe pagina de Facebook a C.C.S. Ploiești.

             

               VEZI LIVING ROOM FESTIVAL „S.O.S. ... SPERANȚA!” AICI
      

Cortina-de-Teatro-1024x682.jpg
bottom of page