top of page

REVISTA ,, ACADEMIC STAR'' NR. 3/2022

       

Revista.jpg

 

        ,,Cel de-al treilea număr al Revistei „Academic Star” continuă prezentarea activității Casei de Cultură a Studenților Ploiești, în mod special, a proiectelor realizate împreună cu tinerii entuziaști care ni s-au alăturat.

         Evenimentele inițiate, implementate și derulate în 2022 sub egida Anului European al Tineretului în România au fost primite cu deosebit interes de tinerii cărora ne-am adresat.

         Dorim să împărtășim cu voi minunatele clipe pe care le-au petrecut studenții care ne-au călcat pragul și amintirile lor de neuitat din cei mai frumoși ani ai tinereții.

         Lansăm invitația de a ne transmite propuneri de articole pe tematici pe care ați dori să le abordăm, iar noi vom încerca să le includem în edițiile viitoare ale revistei.

         Sperăm că apariția acestui nou număr al revistei să fie un motiv de bucurie pentru toți cei care o vor răsfoi, constituind, în același timp, un îndemn de a se alătura familiei noastre.''

 

 Nicolae Ioniță – Directorul Casei de Cultură a Studenților Ploiești

     

                                                    

REVISTA ,, ACADEMIC STAR'' NR. 2/2021

       

          Interesul și bucuria cu care au primit cititorii primul număr al revistei „Academic Star”, ne-au îndemnat ca povestea noastră spusă în cuvinte și imagini să continue cu prezentarea celor mai frumoase aspecte din viața studenților și tinerilor care ne calcă pragul.

          Ne dorim să împărtășim cu voi bucuriile și realizările noastre, satisfacția reușitelor la concursuri, festivaluri și spectacole și a visurilor împlinite.

          Cele mai calde și emoționante momente pe care le-am trăit de-a lungul anilor, păstrate în sufletul nostru, se transformă în amintiri de neuitat din perioada studenției și cu drag ți le dăruim ție, cititorule.

         Sperăm că apariția noului număr al revistei să fie un motiv de bucurie pentru toți tinerii care o vor răsfoi, constituind, în același timp, un îndemn de a se alătura familiei noastre”.

Manuela – Dana Rusu – Directorul Casei de Cultură a Studenților Ploiești

       

                                                    

Academic 2.jpg

REVISTA ,, ACADEMIC STAR'' NR. 1/2020

        „Apariția revistei „Academic Star” s-a născut din dorința de a prezenta activitatea și realizările tinerilor care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

          În activitățile noastre, punem un accent deosebit pe educație, cultură și artă, contribuind astfel la dezvoltarea personală a tinerilor și oferind, astfel, alternative educative pentru petrecerea într-un mod util și plăcut a timpului liber al acestora.

         Ne dorim ca prin prezentarea evenimentelor noastre, precum și a celor care s-au implicat cu tot sufletul în realizarea lor, să atragem și alți tineri dornici să facă parte din marea familie a Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

          Totodată, lansăm invitația de a ne transmite propuneri de articole pe tematici pe care ați dori să le abordăm, iar noi, vom încerca să le includem în edițiile viitoare ale revistei.

         Sperăm că am reușit să vă stârnim interesul și că revista va avea un impact deosebit asupra voastră, a cititorilor, care o veți răsfoi cu drag.”

                                                      Nicolae Ioniță - Directorul Casei de Cultură a Studenților Ploiești

poster REVISTA.jpg
bottom of page