E-mail:

ccs.ploiesti@mts.ro        Program: Luni - Vineri 07:00 - 23:00

 Telefon/Fax:

0244 - 575 286

© ccsploiesti 2012

Evenimente 2017

 Concursul Național de Dans „Everybody Dance With Us”, ediția a XII-a

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti a organizat în perioada 16 – 17 noiembrie 2017 cea de-a XII-a ediţie a CONCURSULUI NAŢIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US”.

Scopul proiectului a  fost educaţia culturală a tinerilor, menţinerea interesului acestora pentru arta dansului ca formă de exprimare şi comunicare, descoperirea, susţinerea, lansarea şi promovarea tinerelor talente.

Au participat formaţiile de dans „Jump In”, „X-Tazy” (Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca), „Freaks Crew” (Casa de Cultură a Studenţilor Craiova), „The Sky” (Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi), „Starfix” (Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti), „M & M (Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu), „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique” şi „Urban Army” (Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti).

Concursul s-a desfăşurat pe următoarele genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance /

music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open.  

PROGRAMUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US” este următorul:

•     JOI, 16 NOIEMBRIE 2017, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploieşti:    Concursul Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.

•     VINERI, 17 NOIEMBRIE 2017, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploieşti:   SPECTACOLUL DE GALĂ:

-         Concursul pentru desemnarea celui mai bun dansator/dansatoare;

-         Spectacolul de divertisment „UNIVERCITY SHOW” prezentat de formaţiile artistice ale C.C.S. Ploieşti;

-         Festivitatea de premiere a Concursului Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.

Galele Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”, ediția a XIII-a

     

      În perioada 20-22 octombrie 2017, Casa de Cultură a Studenților Ploiești, în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Primăria orașului Bușteni și Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni a organizat cea de-a XIII-a ediție a Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”. Spectacolul- concurs a avut ca motto: „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat ființei, lumii, semenului nostru”.

     Galele Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural-artistică ce se aderesează studențești de teatru. La acest eveniment au participat:

- Formația de Teatru „De ce ficatul?” a Casei de Cultură a Studenților Galați;

- Teatrul Studențesc Ludic al Casei de Cultură a Studenților Iași;

- Trupa de Teatru „Gaudeamus” a Universității Tehnice Cluj-Napoca;

- Teatrul Studențesc „Moft” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești

  

Zilele Universitare Europene 

Împreună pentru Europa 

     

 

 

 

 

În data de 02 mai 2017, intervalul orar 18.00 - 200.00, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești, s-a desfășurat spectacolul de divertisment „FOREVER YOUNG”, eveniment dedicat Zilei Naționale a Tineretului.

Programul artistic a fost susținut de membrii formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești:

formațiile de dans „Urban Army” și „Happy Dance”, soliștii și actorii trupei „Moft” și Ansamblul Folcloric „Plaiuri Prahovene”.

  

Forever Young

1/20

     

 

 

 

 

În data de 02 mai 2017, intervalul orar 18.00 - 200.00, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești, s-a desfășurat spectacolul de divertisment „FOREVER YOUNG”, eveniment dedicat Zilei Naționale a Tineretului.

Programul artistic a fost susținut de membrii formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești:

formațiile de dans „Urban Army” și „Happy Dance”, soliștii și actorii trupei „Moft” și Ansamblul Folcloric „Plaiuri Prahovene”.

  

Zilele Universitare Europene

1/18

   

   

 

 

      În perioada 09 – 11 mai 2017 s-a derulat cea de-a III-a ediție a „Zilelor Universitare Europene - Împreună pentru Europa”, proiect organizat de Casa de Cultură a Studenților Ploiești, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești.

     Programul evenimentului:

-   „Europa Cetățenilor Săi” - „10 ani de cetățenie europeană” și workshop-ul „Proiecte culturale europene”;

-    Simpozionul Științific Interdisciplinar „EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN UE 28”;

-    Spectacolul - Eveniment „YOUNG EUROPEAN ARTISTS”;

-    Campania „HEALTH FOR YOUTH IT’S LIFE - H4YL”;

-    Spectacolul de divertisment „UNIVERCITY EUROSHOW”

  

1/15

Univercity Show 

      (S.E.T.A.)

     În perioada 27 – 29 aprilie 2017 s-a derulat cea de-a III-a ediție a „Școlii de Excelență în Turism și Antreprenoriat”, proiect organizat de Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

     În cadrul proiectului, în data de 27 aprilie 2017, formațiile artistice ale Casei de Cultură a Studenților Ploiești au prezentat spectacolul de divertisment „UniverCity Show”.

1/18

Târgul Național al Firmelor de Exercițiu                       - ediția a VIII-a

      Primăria Municipiului Ploieşti și Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești au organizat seria evenimentelor dedicate elevilor din învățământul economic.

      Pe 6 aprilie, la Camera de Comerț şi Industrie Prahova s-a derulat Concursul Național „Romanian Business Challenge”, competiție care a oferit participanților (elevi de liceu din țară) posibilitatea de a lucra într-o echipă multiregională.

      Pe 07 aprilie, de la ora 9.30, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești, s-a desfășurat „Târgul Național al Firmelor de Exercițiu”, în cadrul căruia 32 de firme de exercițiu conduse de elevi - din toate regiunile țării (firme în cadrul cărora sunt simulate procesele dintr-o firmă reală), s-au întrecut pentru obținerea titlului de „Cel mai bun catalog”, „Cea mai bună pagină WEB”, „Cel mai bun spot publicitar”, „Cel mai bun vânzător”, „Cel mai bun stand”, „Cele mai bune materiale promoționale”, „Cea mai bună mascotă”, într-o competiție care le-a dezvoltat participanților spiritul antreprenorial şi i-a  familiarizat cu mecanismele pieței, pentru o mai rapidă integrare pe piața muncii. 

   La finalul competițiilor, formațiile Casei de Cultură a Studenților Ploiești au oferit un spectacol de divertisment, prilej de distracție și bucurie pentru participanții prezenți la eveniment.

   Seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere a participanților la cea de-a VIII-a ediție a Târgului Național al Firmelor de Exercițiu.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now