E-mail:

ccs.ploiesti@mts.ro        Program: Luni - Vineri 07:00 - 23:00

 Telefon/Fax:

0244 - 575 286

© ccsploiesti 2012

Evenimente 2015

1/34

„Ninge cu... Miss într-o seară de vis”

Pe data de 10 decembrie 2015, ora 18:30, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești s-a desfășurat faza finală a Concursului „Miss & Mister Universitas 2015”.

      Spectacol - concurs cu tema „Ninge cu … Miss într-o seară de vis” a fost organizat în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Centrul pentru Proiecte, Programe şi Evenimente Cultural – Artistice al Universităţii Petrol – Gaze din Ploieşti, Facultatea de Științe Economice, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Petrol – Gaze Ploieşti, Liga Studenților Basarabeni din Ploiești, Liga Studenților din Universitatea Petrol – Gaze Ploiești și Palatul Copiilor din Ploiești.

        Candidatele şi candidaţii – 24 de studente şi studenţi ploieşteni, au evoluat într-un concurs complex „Miss & Mister Universitas”, cu probe intercalate printre tablourile succesive ale unei poveşti inspirate de sezonul sărbătorilor de iarnă.

        Spectacolul a fost susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti - actorii şi soliştii trupei de teatru „Moft”, formaţiile  de dans „Urban Army” şi  „Happy Dance”.

        Invitaţi în spectacol au fost membrii cercurilor de balet şi dans modern de la Palatul Copiilor Ploieşti.

        Probele spectacolului – concurs au fost:

- ţinută de sezon (Crăciuniţe, reni, spiriduşi, fulgi de nea, Crăiasa Zăpezii etc.);

- ţinută de zi;

- ţinută elegantă pentru o seară magică.

        Au fost acordate următoarele premii:

-     MISS UNIVERSITAS 2015 – Gisela Gomes

-     MISTER UNIVERSITAS 2015 – Ioan Laurențiu Radu

-     locul II – Diana Ciută și Rudolfo Chilala

-     locul III – Silvia Arama și Gabriel Constantin

-     Miss Winter – Mihaela Iuliana Dănilă

-     Mister Winter – George Marian Zaharia

-     Miss Fotogenie – Andreea Lorena Popa

-     Mister Fotogenie – Aurelian Valentin Macavei

-     Premiul de popularitate  - Diana Alexandra Nica și Kharso Hamza Dzais Sulaiman

-     Premiul pentru originalitate – Bianca Maria Feier și Theodor Drăghiceanu

-     Premiul pentru eleganța ţinutei -  Andreea Diaconu și Dragoș Alexandru Oprea

-     Miss Crăciunița – Tatiana Tudor

-     Miss Elegance – Diana Elena Pavel

-     Miss Romantica – Roxana Prunaru

-     Premii pentru debut: Beatrice Alexandra Gonțea, Maria Denisa Cătescu, Raluca Popa, Diana             Elena Poenaru și Sandra Elena Coman.

 

Sponsorii evenimentului au acordat următoarele premii:

-     Avon Cosmetics Ploieşti a oferit produse cosmetice tuturor participanţilor și premii laureaţilor;

-     Estetika Profesional Ploieşti a asigurat tuturor participanţilor la concurs partea de make-up și hairstyling şi a oferit un voucher – cadou, constând într- un curs de make-up câștigătoarei premiului de fotogenie;

-      Nomasvello a oferit vouchere - cadou în valoare de 30, 60 și 90 Euro concurenților clasați pe primele 3 locuri, iar celorlați câștigători un tratament de curățare facială sau epilare definitivă.

      De asemenea, a oferit un voucher – cadou în valoare de 30 Euro spectatorului câștigator la tombola organizată de sponsor.

 -   Iulia Events Ploiesti a asigurat decorațiunile sălii de spectacole pe durata evenimentului (baloane, confetti).

                    Spectacolul caritabil -

                 „Și tu poți să fii un înger”

Spectacolul caritabil „ȘI TU POȚI SĂ FII UN ÎNGER”, eveniment inclus în proiectul „ALTE ACȚIUNI – Festivalul Culturii și Artei Studențești”, ediția a XVIII-a, a fost realizat în memoria doamnei profesoare Zoe Martin și a avut drept scop colectarea de fonduri pentru un caz umanitar.

      Partenerii proiectului au fost:  Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești – Facultatea de Științe Economice, Centrul pentru Proiecte, Programe și Evenimente Cultural –Artistice al U.P.G. Ploiești,  Organizația Studenților din Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Liga Studenților Basarabeni din Ploiești, Liga Studenților din Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești.

Spectacolul a fost realizat de formațiile artistice ale C.C.S. Ploiești: trupa „Happy Dance”, soliștii și actorii Teatrului Studențesc „Moft” și trupa de dans „Urban Army”.

      Invitați speciali în cadrul evenimentului au fost „Majoretele Asesoft Junior”, Miriam Stoica și trupa de dans „Dia-Fun”.

         „Regele Moare”

      de Eugen Ionesco

În data de 19 noiembrie 2015, ora 18.30, tinerii actori ai Teatrului Liber „Imago” al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca au prezentat în cadrul Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei” spectacolul „REGELE MOARE” de Eugene Ionesco. Regia artistică: Eniko Takacs.

     „REGELE MOARE” este între textele lui Eugene Ionesco cel mai uman, mai

      puțin „absurd”, mai cald …

      Este, poate, o poveste despre viață și despre putere și despre moarte. Este toată neputința omului, fie el rege sau pompier, în fața morții …

Acțiunea se petrece în ultima zi de domnie a regelui Beranger I-ul, în ultima clipă a Universului cunoscut.

Absurdul se relevă la finalul piesei, unde nu cel care moare pleacă din lumea în care a existat, ci invers, lăsând loc unei noi lumi, guvernată pentru alte cinci minute de un nou Beranger.

 

     „Doamne, ce balamuc!”

          de Neil Simon

 

 

În data de 18 noiembrie 2015, ora 18.30 s-a desfășurat spectacolul „DOAMNE, CE BALAMUC” de Neil Simon, prezentat în cadrul Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei” de actorii Teatrului Studențesc „Gaudeamus” al Universității Tehnice Cluj Napoca.

Una dintre cele mai recente producții ale Teatrului „Gaudeamus”, spectacolul „DOAMNE, CE BALAMUC” are în spate o echipă foarte sudată: Adrian Balint, Anca Lăcusteanu și regizorul Sorin Misirianțu. Comedia „Doamne, ce balamuc” s-a bucurat de aprecierea publicului și a fost îndelung răsplătită prin aplauze.

1/5

1/7

Lansarea volumului „Aventuri în Croazieră”

                    de Antoneta Trifu

       În scurtul intermezzo petrecut în Casa de Cultură a Studenților Ploiești, am imaginat locul în care ne aflăm acum ca o ... GARĂ a VISURILOR NOASTRE.
Are peron la linie și sală de așteptare …
      Venim aici cu visele noastre, ne petrecem timpul o vreme și pentru că drumul vieții e lung, ne urcăm în tren și coborâm în altă gară, cu alte vise-n buzunar.
      Ca în orice gară, „Persoanele care au condus călătorii la tren, sunt rugate să coboare din vagoane” … Și persoanele se aliniază frumos, la marginea peronului, unii în față, alții mai în spate sau pe lateral, după cum au reușit să-și găsească locuri, ca să vadă TRENUL și CĂLĂTORII săi.
      Și o vreme, călătorii sunt aceiași. Conduși mereu la gară, se urcă în trenuri cu destinații diferite. Îi vedem pornind spre „INSULA” unde ar putea să-și descifreze viața și să-și afle fericirea.         Altă dată îi vedem închiși în „COLIVIA CU ILUZII”, captivi ai propriilor slăbiciuni sau uimiți și surprinși de filozofia „OMULUI CARE A VĂZUT MOARTEA”. Altă dată, trenul pleacă cu călătorii “FOREVER YOUNG” spre destinații însorite și mult mai vesele, „UNIVERCITY SHOW”, intercalând în traseu o „CROAZIERĂ” … sau spre anotimpuri cu zăpezi, unde „NINGE CU … MISS ÎNTR-O SEARĂ DE VIS” … În această seară, în tren au urcat agitați și simpatici, „BĂDĂRANII” …
       Fiecare spectacol e o călătorie, îndelung și minuțios pregătită. Călătorii - actori pleacă veseli și entuziaști și după o vreme revin, iar cei ce i-au condus la gară, spectatorii, i-au așteaptat de fiecare dată la peron, cu aplauze prelungite. Din tren coboară pe rând, fericiți și emoționați, cei care formează trupa de teatru „MOFT”.
       Doamna profesor Antoneta Trifu, discretă și modestă, dar atât de iubită, este CONDUCTORUL, un magician care, cu deosebit talent, de ani și ani imaginează, face și desface, modelează și creează neobosit. Domnia Sa mai rămâne o vreme în trenul golit de călători, visând la alte destinații … într-un scurt răgaz până la următoarea călătorie.
Luminile se sting una câte una, peronul se golește și liniștea se instalează ...
       Doamna Director Daniela Buzoianu, închide ușa și pleacă gânditoare din „GARA VISURILOR NOASTRE”, ca să revină iar și iar să pună la cale, încă o dată … o nouă călătorie, împreună cu conductorul (același, de-a lungul multor ani) și călătorii (aceiași sau alții, pentru că ei pleacă uneori și schimbă gara) …
       Afară, ca o umbrelă mare și frumoasă – Universitatea Petrol - Gaze, păzește acest lăcaș, ținând piept furtunilor de orice fel, de ani de zile.
      În această seară și în acestă gară imaginară sau port la marea visurilor noastre, pentru a fi în consens cu volumul lansat, călători și spectatori, sărbătorim acest om minunat, iubit de toată lumea și a cărui amintire va rămâne pentru fiecare dintre noi ca un cercel agățat în colț de zâmbet.
       La mulți ani, Doamnă Profesoară Antoneta Trifu!
       Din partea mea și a tuturor, cu plecăciune, Respect, Considerație și Dragoste.
       Doina Davidescu
       17 noiembrie 2015

           „BĂDĂRANII” 

        de Carlo Goldoni

    În data de 17 noiembrie 2015, în cadrul Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”, trupa de teatru „Moft” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești a prezentat spectacolul „BĂDĂRANII” de Carlo Goldoni.

    Regia artistică: profesor Antoneta Trifu.
    Spectacolul s-a remarcat prin dinamism, vervă satirică, umor și optimism robust, punând accentul pe personaje, pe explorarea caracterelor acestora și a psihologicului.
      Au fost acordate următoarele premii:
- cea mai bună actriță în rol principal (ex aequo) – Andreea Gârbea și Diana

  Alexandra Nica;
- cel mai bun actor în rol principal – Radu Tudoraș;
- cea mai bună actriță în rol secundar (ex aequo) – Mihaela Dănilă și Diana Ion;
- cel mai bun actor în rol secundar – George Radu;
- originalitate – Răzvan Encuna; 
- popularitate – Cristi Marian Ilie; 
- debut (ex aequo) – Andrei Denis Ștefan și Florin Poșircă;
- coregrafie – Ansamblul „Academic Star”;
- regie – Antoneta Trifu

„Cronici ale zilelor întregi, ale nopților întregi ”                     de Xavier Durringer

 

        Luni, 16 Noiembrie 2015, în cadrul  Galelor Teatrului Studențesc  „Seri în Lumea Thalie”, ediția a XI-a, Trupa de teatru „Atelier” a Universității „Hyperion” din București - Facultatea de Arte „Geo Saizescu”,  a prezentat piesa de teatru „Cronici ale zilelor întregi, ale nopților întregi” de Xavier Durringer. 

Regia artistică: Lector univ. dr. Mihaela Triboi și Lector univ. dr. Silvia Ciobanu.

       Două cupluri, două poveşti de dragoste, cu final neaşteptat. Un text actual al unui important dramaturg francez, Xavier Durringer, care face în cheie comică o radiografie a societăţii contemporane.

        Premiera spectacolului a avut loc în luna iunie 2015 în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Francofon, organizat de Teatr Polski şi Drameducation (Poznan, Polonia). Trupa ATELIER a câştigat la festival, cu acest spectacol, un premiu în valoarea unui stagiu de trei săptămâni la Conservatorul Regal din Mons (Belgia).

        Spectacolul s-a jucat în limba franceză, cu subtitrare în limba română.
 

                 Galele Teatrului Studențesc 

                 „SERI ÎN LUMEA THALIEI” 

                                ediția a XI -a

        Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti și Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești au organizat în perioada 16 – 19 noiembrie 2015 cea de-a XI-a ediţie a Galelor Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”.

        Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.

        Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor de teatru studenţesc.

        PROGRAMUL GALELOR  TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”:

                      - LUNI, 16 NOIEMBRIE 2015, ORA 18.30 - Spectacolul „CRONICI ALE ZILELOR ÎNTREGI, ALE NOPȚILOR ÎNTREGI” de Xavier Durringer, susținut de studenții Trupei „Atelier” a Universității Hyperion – Facultatea de Arte „Geo Saizescu”;

                      - MARŢI, 17 NOIEMBRIE 2015, ORA 18.30 – Spectacolul „BĂDĂRANII” de Carlo Goldoni, prezentat de trupa de teatru „Moft” a Casei de Cultură a Studenţilor Ploiești;

                      - MIERCURI, 18 NOIEMBRIE 2015, ORA 18.30 – Spectacolul „DOAMNE, CE BALAMUC” de Neil Simon, prezentat de Teatrul Studențesc „Gaudeamus” al Universității Tehnice Cluj Napoca;

                      -  JOI, 19 NOIEMBRIE 2015, ORA 18.30 – Spectacolul „REGELE MOARE” de Eugene Ionesco, prezentat de Teatrul Liber „Imago” al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca.

                „Întâlnire cu Teatrul”

       „Bădăranii” de Carlo Goldoni

      Luni, 09 noiembrie 2015, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, a avut loc piesa de teatru „Bădăranii” de Carlo Goldoni, prezentată de actorii trupei „Moft”, în cadrul proiectului „Întâlnire cu Teatrul”.

      Spectacolul s-a remarcat prin dinamism, vervă satirică, umor și optimism robust, punând accentul pe personaje, pe explorarea caracterelor acestora și a psihologicului.

      Distribuția piesei a fost următoarea: Margarita – Diana Nica, Lucietta – Diana Ion, Lunardo – Florin Poșircă, Maurizio – Andrei Ștefan, Canciano – Cristi Ilie, Marina – Mihaela Dănilă, Felippetto – George Radu, Simon – Radu Tudoraș, Felice – Andreea Gîrbea, Contele Riccardo – Răzvan Encuna.

     A dansat Ansamblul Artistic „Academic Star” al C.C.S. Ploiești.

„Duelul Vedetelor”

     În data de 28 octombrie 2015, ora 19.00, în cadrul „Galelor Toamnei Studențești” s-a desfășurat „DUELUL VEDETELOR” – Concurs pentru Tineret, având ca obiectiv promovarea tinerilor artiști, sprijinirea și stimularea creativității culturale.

    Concursul pentru tinerele talente s-a desfășurat pe secțiunile teatru, dans, muzică și folclor.

              Au fost acordate următoarele premii:

            - secțiunea teatru: - premiul I: Andreea Gârbea și Marian Tiu

                                             - premiul II: Bianca Râmboacă și Andrei Bănică

                                             - premiul III: Andreea Busuioc și Alexandra Dumitrescu

            - secțiunea dans - solo: - premiul II: Iulia Paraschiv

                                                      - premiul III: Luminița Miricioiu

                                          - duet: - premiul I: Dario Dobre și George Ivan

                                                       - premiul II: Sebastian Cepoiu și George Zaharia

             - secțiunea muzică: - premiul I: Laurențiu Radu și Bianca Râmboacă

                                                - premiul II: Radu Tudoraș și Monica Apostol

                                                - premiul III: Bianca Grigore

              - secțiunea folclor: - premiul I: Adrian Brașoveanu și Maria Constantin

                                                - premiul II: Andrei Ion și Maria Badea

             - premiul pentru debut: Ana Maria Ienei – Oros

             - premiul pentru popularitate: Constantin Voinea și Cosmin Lăutaru

             - premiul „Mica Vedetă”: Eduard Florentin Stoica

„Young Romanian Artists & Friends”

     În data de 22 octombrie 2015, ora 19.00, în cadrul „Galelor Toamnei Studențești” s-a desfășurat spectacolul „YOUNG ROMANIAN ARTISTS & FRIENDS”, eveniment la care au participat formațiile artistice ale C.C.S. Ploiești – actorii și soliștii trupei „Moft”, Ansamblul „Academic Star” și formația de dans „Airlines”.

     Invitat de onoare: formația „Young Romanian Artists” a Casei de Cultură a Studenților Brașov.

 „UniverCity Show” 

       În  perioada 1-31 octombrie 2015, cu ocazia  deschiderii noului an universitar  2015 – 2016, în Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti şi campusul Universității Petrol-Gaze din Ploiești s-au desfăşurat „Galele Toamnei Studențești“, eveniment cu frumoasă  tradiție, în cadrul căruia  au avut loc manifestări cultural –  artistice, educative nonformale şi educativ-ştiinţifice.

       În data de 14 Octombrie 2015, ora 18.00,  membrii formaţiilor artistice ale Casei de Cultură a Studenților Ploieşti, reunite sub sigla „Academic Star” au prezentat  „Univercity Show”, un spectacol în care, urmând firul nevăzut şi incitant al unei povestiri, s-au desfăşurat într-o succesiune frumoasă  momente de muzică, satiră, umor, dans şi folclor.

 

1/51

1/40

   „Everybody Dance With Us” 

     În perioada 26 şi 27 mai 2015, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti s-au spus frumoase poveşti în pas de dans, în cadrul Concursul Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US” – ediţia a X-a, organizată ca în fiecare an sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

     Au participat  formaţii de dans de la Casele de Cultură ale Studenţilor din Cluj-Napoca,  Timişoara, Alba-Iulia, Sibiu, Ploieşti şi Dancing Club Spektar Kraljevo (Serbia).

     Concursul s-a desfăşurat pe parcursul a două seri consecutive, după următorul program:

- 26.05.2015, ora 18.00:

  Concursul Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”, cu  evoluţia pe scenă a formaţiilor înscrise în concurs („X- TAZY” - C.C.S. Cluj-Napoca, „JUMP IN” - C.C.S. Cluj-Napoca, „MATRIX DANCE” - C.C.S. Timisoara, „ALBA CAROLINA” - C.C.S. Alba Iulia, „M & M” - C.C.S. Sibiu, „DANCING CLUB SPEKTAR” - Kraljev, Serbia, „ACADEMIC STYLE” - C.C.S. Ploiești, „STEPS” - C.C.S. Ploiești și „ACADEMIC MAJESTIC” - C.C.S. Ploiesti.

- 27.05.2015, ora 18.00:

  Concursul pentru desemnarea celei mai bune dansatoare şi a celui mai bun dansator;

  Spectacolul de divertisment „MAGIA DANSULUI”, la care au participat formaţiile de dans ale Palatului Copiilor Ploieşti: „Airlines”, „Etoiles”, „Jumpers”, „Trumpy Jr.”, soliştii Răzvan Encuna – finalist Eurovision România, Cătălin Dumitru, Monica Apostol, Diana Mărgărit, Eduard Florentin Stoica, membrii formaţiei de teatru „Moft” a C.C.S. Ploieşti şi Alice Savu - campioană națională la gimnastică, nivel VI, studentă a U.P.G. Ploiești;

  GALA LAUREAȚILOR – premierea formaţiilor de dans participante la concurs.

Juriul Concursului a fost format din specialişti în domeniu, persoane avizate şi un reprezentant media , după cum urmează:

        Robert Zahariuc – Profesor - coregraf, specializare în „Arta spectacolului teatral – coregrafic”                                       – Preşedintele juriului;

         Antonia Bruckner – Profesor – coregraf;

         Ovidiu Pascal – Scenograf la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești;

         Alina Zahariuc – Profesor - coregraf, specializare în „Arta spectacolului teatral – coregrafic”;

         Nicu Bucur – Antrenor de dans sportiv și Președintele Clubului „Bucuria Dansului” din                                           Ploiești;

         Eusebiu Ștefanov – Profesor – coregraf al Școlii de Dans „Little Stars” din Ploiești;

         Larisa Adela Câmpeanu  - producător și realizator la „Valea Prahovei TV” și „Radio Best FM”

                                                     - reprezentant mass-media;

          Conf. univ. dr. Mirela Dulgheru – Directorul Departamentului de Activități Motrice și Sport                                                                        Universitar al U.P.G. Ploiești;

           Florin Stănescu – Director de Casino la Corporația „Carnival”, vase de croaziere de lux                                                   America;

           Marcela Țimiraș - Regizor artistic și coregraf la secţia Revistă a Teatrului „Toma Caragiu”                                                din Ploiești.

În urma deliberării profesioniste a juriului, au fost acordate următoarele premii:

 

TROFEUL CONCURSULUI - Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca, pentru evoluţia de excepţie a celor două formaţii de dans prezente în concurs - „JUMP IN” şi „X - TAZY”.

PREMII SPECIALE:

Cea mai bună coregrafie:  – Dana Timofte - „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Cel mai bun dansator: – Cristi Madan  - „ACADEMIC MAJESTIC” - C.C.S. Ploieşti;

Cea mai bună dansatoare - Alexandra Ionaşcu - „M & M” - C.C.S. Sibiu;

Premiul de popularitate: – „ALBA CAROLINA” - C.C.S.  Alba Iulia;

Premiul mass-media: – „DANCING CLUB SPEKTAR” - Kraljevo, Serbia;

Premiul pentru debut: - „ACADEMIC MAJESTIC” - C.C.S. Ploieşti;

Premiul I - Solo – Alexandru  Oltean - „JUMP IN” - C.C.S. Cluj Napoca;

Premiul I - Duet - Dans Contemporan – Alina Ciceo şi Radu Domşa - „JUMP IN” - C.C.S. Cluj                                Napoca

GENUL CLASIC:

Locul I – „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul II – „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul III –  „ACADEMIC MAJESTIC” - C.C.S. Ploieşti;

GENUL MODERN:

Locul I  –„JUMP IN ” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul II – „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul III – „ACADEMIC STYLE” - C.C.S. Ploieşti;

GENUL CONTEMPORAN:

Locul I – „JUMP IN ” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul II - „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul III – „MATRIX DANCE” – C.C.S. Timişoara;

GENUL CARACTER:

Locul I –  „ALBA CAROLINA” - C.C.S.  Alba Iulia;

 Locul II –  „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul III – „M & M” - C.C.S. Sibiu;

GENUL ETNO STILIZAT:

Locul I – „MATRIX DANCE” – C.C.S. Timişoara;

Locul II  – nu s-a acordat;

Locul III – nu s-a acordat;

GENUL SHOW DANCE/ FANTEZIE COREGRAFICĂ:

Locul I – „STEPS” - C.C.S. Ploieşti;

Locul II  – „M & M” - C.C.S. Sibiu;

Locul III – nu s-a acordat;

GENUL JAZZ - DANCE:

Locul I – „MATRIX DANCE” – C.C.S. Timişoara;

Locul II – nu s-a acordat;

Locul III – nu s-a acordat;

GENUL MUSIC-HALL:

Locul I – „X-TAZY” - C.C.S. Cluj Napoca;

Locul II – nu s-a acordat;

Locul III – nu s-a acordat;

GENUL DANS SPORTIV:

Locul I  – „M & M” - C.C.S. Sibiu;

Locul II – nu s-a acordat;

Locul III – nu s-a acordat;

GENUL STREET DANCE:

Locul I – „ACADEMIC  STYLE” - C.C.S. Ploieşti;

Locul II – „STEPS” - C.C.S. Ploieşti;

Locul III – „ACADEMIC MAJESTIC” - C.C.S. Ploieşti;

GENUL OPEN:

Locul I  – DANCING CLUB SPEKTAR” - Kraljevo, Serbia

Locul II – „ACADEMIC  STYLE” - C.C.S. Ploieşti;

Locul III –  „ALBA CAROLINA” - C.C.S.  Alba Iulia.

 

    „UniverCity EuroShow”

    Actorii trupei de teatru „Moft”, dansatorii formațiilor „Academic Style” și „Steps”, soliștii Răzvan Encuna (Străve), Cătălin Dumitru, Radu Tudoraș, Laurențiu Radu, Eduard Stoica și Diana Mărgărit au prezentat spectacolul de divertisment „UNIVERCITY EUROSHOW”.

    Evenimentul este inclus în proiectul „ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE - ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA” și a avut loc miercuri, 06 mai 2015, ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești. 

   „Young European Dancers”

    Casa de Cultură a Studenților Ploiești și Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești au organizat marți, 05 mai 2015, ora 13.00, în campusul U.P.G. Ploiești, Spectacolul - Eveniment „YOUNG EUROPEAN DANCERS”.

    Evenimentul, inclus în cea de-a II-a ediție a proiectului „ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE - ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA”, a avut în program o paradă a costumelor naționale europene și flashmob-ul „Everything will be wonderful”.
  

„Zilele Universitare Europene -       Împreună pentru Europa”

Casa de Cultură a Studenților Ploiești și Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești au organizat în perioada 5 - 9 mai 2015 „ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE - ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA”, eveniment inclus în Festivalul Culturii și Artei Studențești, ediția a XVIII-a.

„Galele Folclorului Studențesc”

            28 aprilie 2015

  Marți, 28 aprilie 2015, ora 18.00, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești s-a desfășurat spectacolul folcloric „CÂNTEC, JOC ȘI VOIE BUNĂ”, eveniment inclus în „Galele Folclorului Studențesc”.

„Galele Folclorului Studențesc”

            27 aprilie 2015

Luni, 27 aprilie 2015, în cadrul proiectului „Galele Folclorului Studențesc” au avut loc următoarele evenimente:
- PARADA PORTULUI POPULAR (ora 14.00, Campusul U.P.G. Ploiești);
- Spectacolul folcloric „CÂNTEC, JOC ȘI VOIE BUNĂ” (ora 18.00, Sala de spectacole a C.C.S. Ploiești)

 

„Galele Folclorului Studențesc”

       

 

        Casa de Cultură a Studenților Ploiești, în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești au organizat luni, 27 aprilie 2015 și marți, 28 aprilie 2015 „GALELE FOLCLORULUI STUDENȚESC”.

        Au participat ansamblurile: „ALBA CAROLINA” - C.C.S. Alba Iulia, „DOINA” - C.C.S. București, „JUNII BRAȘOVULUI” - C.C.S. Brașov, „DOINA CARPAȚILOR” - C.C.S. Iași, „PLAIURI PRAHOVENE” - C.C.S. Ploiești, „ARDEALUL” - C.C.S. Sibiu, „KYMATA” - Comunitatea Elenă din Prahova, „CHINDIA” - Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, studenți din Republica Arabă Siriană, Turkmenistan, Yemen și Angola.
       Programul evenimentului: 
Luni, 27 aprilie 2015:
- ora 14.00 - PARADA PORTULUI POPULAR (Campusul U.P.G.);
- ora 18.00 - Spectacolul folcloric „CÂNTEC, JOC ȘI VOIE BUNĂ” (Sala de spectacole a C.C.S. Ploiești);
Marți, 28 aprilie 2015:
- ora 18.00 - Spectacolul folcloric „CÂNTEC, JOC ȘI VOIE BUNĂ” (Sala de spectacole a C.C.S. Ploiești

 

                „Lapte Negru” 

            de Vassily Sigarev

     Trupa de teatru „BelleART” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești a prezentat joi, 09 aprilie 2015, ora 19.00, piesa de teatru „LAPTE NEGRU” de Vassily Sigarev.

     Evenimentul s-a desfășurat în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești.

     Regia artistică: Lăcrămioara Bradoschi și Andrei Medan. 

      Între rasărit și asfințit ... doar o zi. Între naștere și moarte ... un om. Între zâmbet și lacrimă ... o iubire. Între speranță și disperare ... o viață. Între limite ... un destin.

    Oare ce traim cu mai multă intensitate ? ... fericirea sau tristețea ?

În asemenea momente, iți dai seama ce importanță e viața ... o tragedie pentru cel ce simte și o comedie pentru cel ce gândește ... azi mai mult ca ieri ... mâine mai mult ca azi.

     Timpul nu trece niciodată ... noi trecem prin timp.

Școala Internațională de Excelență         în Turism și Antreprenoriat

1/21

    

Organizator: Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti. Coorganizator: Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti. Proiectul s-a desfăşurat în perioada 11- 13 februarie 2015, colaboratori ai organizatorilor fiind experţi naţionali şi internaţionali din domeniul turismului, al mediului de afaceri şi al I.M.M.-urilor.

    Şcoala Internaţională de Excelenţă în Turism şi Antreprenoriat reprezintă un proiect educaţional inovativ, dedicat cu precădere studenţilor de la specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Grupul ţintă a fost format din 50 de studenţi din şapte centre universitare ale Consortiului „Academica +” ( Universitatea din Piteşti, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea din Oradea, Universitatea „Valahia” din Târgovişte, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti) şi alte universităţi: Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Universitatea Româno-Americană Bucureşti. Obiectivul acestui proiect a vizat reducerea diferenţelor existente între conceptele teoretice asimilate în cadrul cursurilor şi realităţile proiectelor practice, implicând pentru susţinerea studenţilor, specialişti din turismul românesc şi internaţional, precum şi reprezentanţi ai partenerilor din mediul de afaceri românesc, cu o mare experienţă în domeniu, dobândită în proiectele complexe derulate până în prezent.

Obiectivele specifice :

- asigurarea programelor de coaching, workshop-uri si seminarii tematice cu specialisti ai partenerilor din proiect, pentru studentii selectati pe baza unor criterii prestabilite;

- dezbateri referitoare la cele mai noi strategii în domeniul turismului si la programele destinate tinerilor întreprinzători;

- asigurarea pentru grupul țintă a suportului cadrelor didactice din cadrul Facultății de Științe Economice, care coordonează proiectul pe parcursul lucrărilor Școlii de Excelență.

Evenimentul s-a desfășurat în bune condiții, s-a bucurat de aprecierea participanților și a avut un feed-back pozitiv.

 

     

 

                       

 

 

     În perioada 11-13 februarie 2015, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL - GAZE DIN PLOIEȘTI, în parteneriat cu CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR PLOIEȘTI, au derulat proiectul „SCOALA INTERNAȚIONALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT”, în colaborare cu experți naționali și internaționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și I.M.M.-urilor.

    ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT este un proiect educațional unic, dedicat cu precădere studenților de la specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR, reprezentând un proiect inovativ.

    Deschiderea oficială a ȘCOLII INTERNAȚIONALE DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT

a avut loc miercuri, 11 februarie 2015, ora 12:00, în Amfiteatrul AP9 al Universității Petrol - Gaze din Ploiești.

                                                                       

 

 

 

Școala Internațională de Excelență         în Turism și Antreprenoriat

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now