E-mail:

ccs.ploiesti@mts.ro        Program: Luni - Vineri 07:00 - 23:00

 Telefon/Fax:

0244 - 575 286

© ccsploiesti 2012

Evenimente 2013

1/18
      Magia colindelor

​        Luni, 16 decembrie 2013, Aula UPG a fost cuprinsă de "Magia Colindelor". Grupul de colindători condus de interpreta de muzică populară Adriana Deaconu a deschis concertul cu colinde românești. În acorduri sensibile ne-au delectat apoi Cătălin Dumitru, Alexandru Stoian și Răzvan Encuna. Au urmat "Anche Musica" - Corala casei de Cultură "I.L. Caragiale", și Corala Mixtă "Armonia" a Casei de Cultură Plopeni, care ne-au purtat pe tărâmul muzicii corale, creând o atmosferă cu adevărat magică, în această seară feerică de iarnă...
     Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și le urăm Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii și numai realizări!

1/20
      Ninge cu...Miss intr-o seara de vis

​       Festivalul Naţional Studenţesc "Miss Universitas" ediţia a XXIII-a cu tema "Ninge cu... Miss într-o seară de vis" s-a desfăşurat joi, 12 decembrie 2013, în pragul Sărbătorilor de iarnă.

      Amfitrioni ne-au fost personaje de poveste ce au creat atmosfera de vis în care au concurat studente din 8 centre universitare: Bacău, Bucureşti, Reşiţa, Braşov, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Iaşi.

     Renul Rudolf a recomandat ca, în bagajul fiecărei concurente, să se afle un costum de baie (cele mai friguroase au purtat mantie, fular şi mănuşi), o ţinută de zi de sezon (Crăciuniţe, reni, spiriduşi, fulgi de nea etc.) şi o ţinută elegantă pentru o seară magică. Moş Crăciun a hotărât ca probele concurentelor să alterneze cu momente de muzică, dans şi umor susţinute de formaţiile artistice. Aşadar, au fost numai fete frumoase, momente umoristice de calitate, muzică bună, dansuri antrenante, surprize de tot felul şi... distracţie pe măsură!

       Concurs National de Poezie

​       Casa Studenţilor Piteşti, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Editura Tracus Arte organizează Concursul Naţional de Poezie „Juventus”.

      Concurenţii vor trimite într-un plic mare, închis, pe adresa organizatorului, câte 5 poezii, fiecare poezie fiind dactilografiată pe câte o singură pagină şi semnată cu un pseudonim (moto). Pseudonimul (moto-ul), numele real al autorului, adresa şi telefonul se vor scrie pe o pagină, într-un plic mic, închis, plasat în interiorul plicului mare. Manuscrisele nu se înapoiază.
      Plicurile concurenţilor se primesc până la data de 27 mai 2013, ora 13.00, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti, str. Panselelor nr 2, Piteşti, judeţ Argeş. Câştigătorii vor fi invitaţi la “Colocviul Naţional Literar Studenţesc”- manifestare ce se va desfăşura în luna iunie într-o localitate montană argeşeană, ocazie cu care vor fi înmânate şi premiile (Premiul I – 500 ron, Premiul II – 300 ron, Premiul III – 200 ron, plus două mențiuni a câte 100 de ron), toate cheltuielile privind cazarea şi masa fiind asigurate de organizatori.
    O a doua secţiune a concursului se adresează tinerilor care au un volum de poezie, între 40 şi 80 de pagini. Premiul la această secţiune constă în publicarea volumului de Debut la editura Tracus Arte. Datele de corespondenţă rămân aceleaşi ca mai sus.
Juriul va fi prezidat de criticul Nicolae Oprea, preşedintele USR Piteşti, alături de acesta făcând parte scriitorul Dumitru Augustin Doman-directorul revistei “Argeş”, scriitorul Cristian Meleşteu, reprezentând Ministerul Tineretului şi Sportului, Ion Cristescu-directorul editurii Tracus Arte şi Cosmin Perţa, director editorial Tracus Arte.
     Poeziile câştigătorilor vor fi publicate în revista Argeş, iar cele mai bune creaţii ale tuturor participanţilor se vor regăsi într-un volum colectiv ce va apărea în anul 2013 sub egida editurii Tracus Arte.

        UniverCity Festival

​                 Anul acesta, s-au împlinit 65 de ani de la înfiinţarea Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi 45 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură a Studenţilor Ploiești. Aniversarea celor două instituţii strâns legate de istoria învățământului de petrol și a urbei lui Caragiale prin menirea lor educativă și culturală, le-a oferit profesorilor și studenţilor ocazia de a-şi manifesta bucuria prin organizarea unor evenimente științifice, educative și culturale în perioada 14-31 octombrie 2013, sub egida Univercity Festival. 

Dintre scopurile proiectului amintim:

- Promovarea imaginii Universităţii Petrol - Gaze din Ploieşti, Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti, Consiliului Judeţean Prahova, Primăriei Municipiului Ploieşti şi a partenerilor;

- Dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor dintre părşile implicate în organizarea şi desfăşurarea Festivalul Culturii şi Artei Studenţeşti;

- Afirmarea şi implicarea tinerilor în activităţi de natură educaţională, culturală şi socială cu care aceştia să se identifice pentru a-şi dezvolta spiritul civic şi a participa la activităţile comunităţii;

- Crearea unui cadru stimulativ de exprimare şi afirmare socială a studenţilor prin activităţi cultural-artistice şi sportive;

- Educarea generaţiilor tinere în spiritul respectului faţă de valorile culturale;

- Formarea personalităţii generaţilor viitoare de studenţi în orientarea lor profesională;

- Dezvoltarea interesului pentru practicarea unui comportament activ, comunicativ în relaţia dintre studenţi, precum şi în relaţia acestora cu societatea;

- Promovarea, stimularea şi diversificarea activităţilor cultural-artistice şi sportive destinate tinerilor la nivel local, naţional şi internaţional;

- Creşterea consumului cultural prin stimularea interesului tinerilor pentru activităţi cultural-artistice şi sportive;

- Stimularea exersării deprinderilor de lucru în echipă a studenţilor, a capacităţii de exprimare liberă a opiniilor proprii şi a coeziunii echipei în vederea integrării sociale la un nivel superior.

 

Obiectivele proiectului au fost următoarele:

 • Introducerea Festivalul Culturii şi Artei Studenţeşti în agenda culturală a municipiului Ploieşti şi a judeţului Prahova începând cu ediţia de anul acesta;

 • Introducerea municipiului Ploieşti în circuitul capitalelor culturale europene;

 • Introducerea municipiului Ploieşti în categoria centrelor universitare cu tradiţie în organizarea evenimentelor cultural-artistice studenţeşti;

 • Implicarea activă a tinerilor în viaţa comunităţii;

 • Menţinerea standardului de excelenţă în ţară şi creşterea prestigiului U.P.G. şi C.C.S pe plan internaţional;

 • Promovarea imaginii şi creşterea vizibilităţii U.P.G. şi C.C.S. la nivel local, naţional şi internaţional;

 • Creşterea gradului de acces şi participare a cetăţenilor municipiului Ploieşti la viaţa culturală a tinerilor;

 • Facilitarea schimburilor interculturale şi sportive între studenţii din diverse centre universitare ale ţării;

 • Promovarea activităţilor culturale, artistice, sportive, sociale în vederea dezvoltării interesului tinerilor pentru activităţile educative formale şi nonformale;

 • Reconsiderarea activităţilor educative formale şi nonformale şi diminuarea factorilor de risc ce pot acţiona asupra tinerilor;

 • Reabilitarea interesului tinerilor pentru evenimente cultural-artistice, sportive şi educative nonformale, pe fondul diminuării interesului acestora în ultimele două decenii pentru acest gen de evenimente.

         Program UniverCity Festival

 

 

 

14 Octombrie - Hai la hora studenţească

               

            A fost o seară plină de bucurie, în care cântece şi dansuri populare din toată lumea au răsunat în Campusul UPG. Au urat "La mulți ani" Universității Petrol-Gaze şi Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti ansamblurile folclorice: "Salba Prahovei" - Casa de Cultură Plopeni, "Concordia" - Casa de Cultură "I.L. Caragiale" Ploieşti, "Mugurelul" - Colegiul Economic "V. Madgearu" Ploieşti, precum şi studenți din Turcia, Turkmenistan, Coreea de Nord și Angola.

 

 

 

 

15 Octombrie - Seri în lumea Thaliei - Insula după Mihail Sebastian

 

     “Ce greu e să comunici cu oamenii, circulă tot felul de imagini şi de idei despre tine însuţi. Nu ştii de unde vin, cum au luat naştere, pe ce se sprijină. Nici măcar nu le cunoşti şi între timp, viaţa ta adevărată e ca o insulă.“ Mihail Sebastian (Jurnal 1935-1944)

     Trei europeni rămân blocaţi de un război civil într-un orăşel complet străin din America Latină. În acest loc scos din orice context geografic şi istoric, aceşti oameni, care nu au absolut nimic în comun, sunt nevoiţi să-şi reevalueze radical valorile, principiile şi priorităţile în viaţă.  Un joc al suferinţei, din care, în ciuda evidenţelor, personajele scot la lumină speranţa, prietenia, iubirea, înţelegerea, răbdarea - acea splendoare a vieţii pe care nu o pot distruge nici politica, nici sistemele, nici războaiele, nici chiar răutăţile oamenilor.

 

 

 

 

 

16 Octombrie - Seri în lumea Thaliei - „Dacă te naşti luni, probabil vei muri într-o vineri” de George Ştefan

 

    „Dacă te naşti luni, probabil vei muri într-o vineri” de George Ştefan - o piesă care te trezește din amorțeala cotidiană, o luptă cu viața a trei cupluri aflate la granița dintre idealuri și compromisuri... Umor negru irezistibil prin punerea în scenă, interpretare și senzațiile pe care le transferă publicului... Mulțumim colegilor de la Târgu-Mureș că au fost alături de noi la această aniversare. Îi așteptăm cu drag și altădată. 

 

 

 

 

 

 

19 Octombrie - UniverCity Show

 

 

    Studenții au decis că este vremea să iasă din campusul universitar, și pentru aceasta și-au dat întâlnire la Gara de Sud pentru a porni în parada organizată cu ocazia împlinirii a 65 de ani a Universității Petrol - Gaze din Ploiești și a 45 de ani a Casei de Cultură a Studenților.

      În cadrul paradei s-au organizat două opriri (la fiecare rond) în care tinerii artiști ai C.C.S. Ploiești, ai Uniunii Elene și a Liceelor „Alexandru Ioan Cuza” și „Victor Slăvescu” au organizat câte un minispectacol, ca prolog a ceea ce va avea să se întâmple puțin mai târziu pe scena amplasată în centrul orașului.

     Odată ajunși în fața Porții Succesului, domnul viceprimar Iulian Teodorescu a înmânat cheia succesului, iar studenții au trecut pe rând pe sub această Poartă. După aceasta, a început momentul mult așteptat de către toţi cei prezenţi - flashmob-ul. La acest flashmob au participat peste 500 de studenți și a fost un real succes stârnind interesul persoanelor care se aflau în acel moment în aceea zonă.  A urmat spectacolul „UniverCity Show”, iar la finele acestuia a avut loc un show de lasere și un joc de artificii.

 

 

 

 

22 Octombrie - Seri în lumea Thaliei - „La vie en rose”

 

         Marţi, 22 octombrie 2013, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor a avut loc spectacolul "Edith Piaf" - prezentat de Teatrul Studenţesc “Gaudeamus” al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Piesa, în regia lui Sorin Misirianţu, este un spectacol muzical şi teatral, care scoate în evidență abilitățile artistice ale actriței Anca Lăcusteanu, vocea sa excepțională și prestația ei plină de o afecțiune vădită față de personaj.

     La final, formaţia de dans a prof. Robert Zahariuc i-a delectat pe toți cei prezenți, cu spectacolul “La vie en rose”...

 

 

 

24 octombrie 2013 - „Forever Young - UPG la 65 de ani

 

      "Vă invităm bordul «Maşinii Timpului» să vă bucuraţi alături de noi la marea sărbătoare a tinereţii noastre. Vom porni împreună într-o călătorie fascinantă, pe aripile dansului, umorului şi muzicii. Pentru călătoria aceasta nu aveţi nevoie de bilet… Trebuie doar să rostiţi formula magică şi să credeţi în ea: «FORVER YOUNG!» - spectacol realizat de ansamblul artistic «Academic Star» al Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti." - cu aceste cuvinte a început spectacolul nostru dedicat aniversării celor 65 de ani de existenţă a Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

       La întâlnirea jubiliară din acest an, studenţi şi profesori deopotrivă s-au adunat în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti să retrăiască cu nostalgie clipele pretrecute cândva aici, să se bucure împreună de entuziasmul molipsitor al tinerilor artişti, de revederea de peste ani a unor oameni dragi, care simt şi visează la fel. Spectacolul “Forever Young” este un îndemn la dragostea de viaţă şi speranţa că toate visele noastre se vor împlini.

 

 

 

 

 

29 octombrie 2013 - „Miss şi Mister UniverCity

 

        Festivalul UniverCity s-a încheiat cu un minunat spectacol în vederea desemnării titlurilor de Miss și Mister UniverCity. Ansamblul Artistic „Academic Star” a oferit o călătorie în jurul lumii în pași de dans, muzică și multă veselie, acostând în diverse locuri exotice. 

          Sala de spectacole a CCS Ploieşti a fost plină, spectacolul "Aventuri în croazieră" purtându-i pe toţi cei prezenţi într-o aventură plină de surprize, de strălucire, suspans şi voie bună.

1/37

1/102

1/36

1/21

1/20

1/62

1/44

      Zilele Carierei

​    

             Pe 4 și 5 iunie 2013 Casa de Cultură a Studenților a găzduit „Zilele Carierei”, eveniment realizat de către Organizația Studenților din Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești împreună cu Grupul de inițiativă JCI Prahova, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Ploiești și Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești.

          În cadrul evenimentului participanții au putut să se informeze cu privire la diverse oportunități de angajare pe plan local sau național, să se informeze asupra activităților desfășurate de diverse ONG-uri ploieștene sau să participe la diverse work-shop-uri interesante și utile. Dintre companiile prezente amintim: OMV Petrom, Tenaris Silcotub Zalău, Decathlon, Honeywell Friction Materials, Lufkin Industries, Adecco, Generali, Agenţia Professional s.a.

           La acest târg au participat aproximativ 800 de tineri, 500 fiind selectați pentru un interviu  ulterior, conform feed-back-ului primit din partea anjatorilor.

1/40

      La Muzeul de Arta Ploiesti

​ 

 

         Vineri, 31 mai 2013, la Muzeul Judeţean de Artă din Ploieşti a fost organizată expoziţia interactivă pentru copii "Cer şi pătrat pe foto-gard". Cu mic şi mare, elevi ai Colegiului Naţional "Jean Monnet", ai Liceului de Artă "Carmen Sylva", dar şi alţi copii care au avut plăcerea să se joace cu creionul pe hârtie, au desenat, au colorat, au pictat şi s-au bucurat de magia creată de interiorul acestui frumos aşezământ. Pentru ziua lor, i-au sărbătorit prin muzică, dans şi umor şi studenţii de la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti - formaţia de dans "Academic Authentic" şi trupa de teatru "Moft".

1/72

     Zilele orasului Ploiesti - 2013

 

   

          Duminică, 26 mai 2013, Ansamblul Artistic „Academic Star” a susținut un spectacol cu ocazia Zilele orașului Ploiești pe scena de la Palatul Administrativ. Au încântat cu prezența lor pe scenă, formațiile de dans Atlantis, Academic Authentic, Steps, trupa de teatru Moft, și soliștii Răzvan Encuna (alias Străve) și Cătălin Dumitru. Ploieștenii prezenți au aplaudat la scenă deschisă pe toți membrii formațiilor artistice prezenți pe scenă.

1/47
“Studenti la ceas aniversar – C.C.S. la 45 de ani“

 

     “La ceas aniversar să fim împreună, să ne bucurăm şi să amintim de splendoarea tinereţii, astăzi încărcaţi de emoţii, dar şi de speranţe pentru viitor!”

                                                                          Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti,
                                                                                     Conf. univ. dr. Daniela Angela Buzoianu

      Miercuri, 15 mai 2013, la Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti a avut loc evenimentul aniversar  “Forever Young”, prilej cu care, actuali şi foşti membri ai formaţiilor artistice din cadrul C.C.S. s-au aflat împreună, amintindu-şi de momentele frumoase petrecute aici. Acest eveniment face parte din ciclul de spectacole şi manifestări dedicate aniversării a 45 de ani de la înfiinţarea C.C.S. Ploieşti, proiect ce se va desfăşura pe parcursul întregului an 2013.  Continuare...

1/52

“Everybody Dance with Us”- editia a VIII-a

 

      În perioada 13-15 mai 2013 în cadrul evenimentelor organizate cu prilejul aniversării a 45 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti, s-a desfăşurat, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, Concursul Naţional Studenţesc de Dans “Everybody Dance with Us”, ediţia a VIII-a - manifestare cultural-artistică ce se adresează formaţiilor studenţeşti de dans.
       Prin Concursul Naţional Studenţesc de Dans “Everybody Dance with Us”, Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti promovează dansul ca fiind unul dintre principalele modalităţi de exprimare artistică şi spirituală a tinerilor. Şi de această dată, realizarea proiectului cultural-artistic şi educativ nonformal a avut ca scop atât formarea, pregătirea şi perfecţionarea artistică a studenţilor, cât şi implementarea strategiilor specifice în măsură să asigure desfăşurarea în condiţii de performanţă a activităţii curente şi de perspectivă a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti în concordanţă cu obiectivele Ministerului Tineretului şi Sportului. Continuare...

1/9

       Proiectul "Europa cetatenilor sai"

​    

             Pe data de 9 mai 2013, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti a sărbătorit “Ziua Europei” prin proiectul „Europa cetăţenilor săi”, realizat în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova. Cu acest prilej s-a inaugurat în incinta C.C.S. Ploieşti un punct de lucru al Centrului “Europe Direct Ploieşti”.

           Proiectul a fost prezentat în Amfiteatrul IP1 al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti. Au luat cuvântul: Rectorul Universităţii Petrol-Gaze – Prof. univ. dr. Ing. Mihai Pascu Coloja; Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti – Conf. univ. dr. Daniela Angela Buzoianu; Director Departament Relaţii Internaţionale – Conf. univ. dr. Cristina Gafu; Aurelian Gogulescu - Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova; Luana Teodorescu – Coordonator Centru “Europe Direct Ploieşti“; Andreea Muşat – Info ofiţer Centru “Europe Direct Ploieşti“; reprezentanţi ai EURES, A.J.O.F.M. Prahova.
          S-a semnat Acordul de Colaborare între Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, după care, a avut loc inaugurarea Centrului de informare europeană, în incinta C.C.S. Ploieşti.

1/14
       Bursa locurilor de munca pentru tineri

​    

             În perioada 2-9 mai 2013, Ziua Tineretului – Ziua Europei, Ministerului Tineretului şi Sportului a desfăşurat la nivel naţional proiectul “Zilele Tineretului”.

                  În cadrul acestuia, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, instituţie subordonată Ministerului Tineretului şi Sportului, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova şi A.J.O.F.M. Prahova a organizat miercuri, 8 mai 2013, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineret”.
                 Evenimentul s-a adresat tinerilor în căutarea unui loc de muncă, având menirea de a reuni angajatori şi tineri în vederea scăderii ratei şomajului în rândul tinerilor.

1/66

       Ziua Tineretului la mare...

​    

              Pe 3 şi 4 mai 2013 s-au sărbătorit, la Costineşti, "Zilele Tineretului". Alături de Casele de Cultură ale Studenţilor din Piteşti şi Bucureşti, CCS Ploieşti a fost prezentă cu trupa de teatru "Moft" şi formaţiile de dans "Academic Authentic" şi "Steps". În seara de 3 mai, pe faleza din spatele terasei "Vraja Mării", a avut loc un spectacol în care s-a cântat şi s-a dansat cu bucurie până târziu, în noapte... Spectatori şi artişti deopotrivă, tinerii au transformat spectacolul într-o adevărată distracţie între prieteni şi au atras, cu talentul şi veselia lor molipsitoare, turiştii aflaţi la acea oră în zona Lac-Dig Vraja Mării...

1/57

       Ziua Tineretului

​    

              Pe 2 mai în Parcul Tineretului - Bucureşti - Sector 4, CCS Ploieşti şi CCS Bucureşti au prezentat un regal de muzică, dans şi voie bună. De la CCS Ploieşti, au primit aplauzele bucureştenilor trupa de teatru "Moft", formaţiile de dans "Atlantis", "Academic Authentic" si "Steps"... 

1/16

       In vizita la noi!

​       Vineri, 19 aprilie 2013, secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cristian Cosmin, s-a aflat în vizită la Ploiești  dorind să facă o analiză la fața locului a instituțiilor aflate în subordine, respectiv Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova și Casa de Cultură a Studenților din Ploiești.

        În jurul orei 11.00 a ajuns la C.C.S., însoțit de Directorul executiv al D.J.T.S., domnul Laurențiu Virgil Nicolescu, Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, domnul Laurențiu Rebega, alți reprezentanți ai M.T.S. și C.J. Prahova. Amfitrioni le-au fost doamna Director al C.C.S. Ploiești  conf. univ. dr. Daniela Angela Buzoianu, domnul Rector al U.P.G., prof. univ. dr. ing. Mihai Pascu Coloja, echipa C.C.S și o parte dintre studenți – membri ai formațiilor artistice. Conducerea C.C.S. și U.P.G. le-a prezentat vizitatorilor condițiile de desfășurare a evenimentelor din cadrul C.C.S., proiectele cultural-artistice pe anul în curs, exprimându-și dorința de a primi sprijinul ministerului în vederea păstrării tradiției culturale studențești formate aici de-a lungul a 45 de ani.
     În încheiere, studenții le-au prezentat câteva momente artistice din spectacolele Casei de Cultură a Studenților  Secretarul de stat Cristian Cosmin i-a felicitat pentru talentul și pasiunile lor și a apreciat dedicația conducerii C.C.S. pentru dezvoltarea cadrului ideal de afirmare a unor talente reale în artă, cultură și literatură, de educare a frumosului, de îmbogățire a vieții spirituale a studenților  Surprins în mod plăcut de prestația studenților, a propus inițierea unui concurs național televizat „Studenții au talent”…

        

1/15
       Insula

        Miercuri, 17 aprilie 2013, sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților a fost aproape plină. Aproximativ 250 de spectatori au vizionat piesa de teatru „Insula", pusă în scenă de Trupa „Moft". Reprezentația a fost un real succes. La încheierea spectacolului, actorii au fost aplaudați cu frenezie, semn că celor prezenți le-a făcut plăcere prestația lor. Atât actorii, cât și regizorul piesei, doamna profesor Antoneta Trifu și cel care a asigurat ilustrația muzicală - Cristi Ilie, toți cei care au participat - mai mult sau mai puțin - la realizarea acestui spectacol, au fost felicitați de prieteni, de doamna director al C.C.S. Ploiești - conf. univ. dr. Daniela Angela Buzoianu și de domnul rector al U.P.G. - prof. univ. dr. ing. Mihai Pascu Coloja, care au apreciat talentul, dăruirea, munca și implicarea fiecăruia dintre ei.

          Le mulțumim tuturor pentru plăcuta seară de teatru pe care ne-au oferit-o, îi felicităm și le urăm mult succes cu această piesă de o reală valoare, a cărei savoare transcede timpul și, iată, generațiile...

1/19

     Magia primaverii

      6 Martie 2013 - Un spectacol -mărţişor, dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor, menit să bucure sufletele tuturor cu dans, cântec şi voie bună, în întâmpinarea unei primăveri însorite...​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now